Falentijn Loopbaancoaching en Communicatietrainingen

Werk jij met heel je Hart?

Over Milja Falentijn

Tijdens mijn studie Arbeids- en Organisatie psychologie aan de Universiteit van Amsterdam volgde ik een training bij mede-studenten. Voor het eerst in mijn leven dacht ik: “dit kan ik ook!”

Foto van Milja Falentijn Ik heb mij gespecialiseerd tot trainer aan de UvA. Sindsdien verzorg ik met veel plezier trainingen voor mensen in verschillende organisaties: banken, advocatenkantoren, bibliotheken, reclamebureaus, IT-bedrijven en functies: secretaresses, bekende schrijvers, directeuren, managers, creatieven, techneuten. Ik vind het inspirerend om mensen te motiveren en hen te helpen een stap voorwaarts te maken.

Toen ik zelf eens de balans kwijt was in mijn werk en persoonlijke leven, heb ik een opleiding “intuïtieve ontwikkeling” gevolgd. Hier heb ik geleerd om optimale aandacht aan de ander te geven, zonder mezelf te vergeten. Ook heb ik geleerd om op mijn intuïtie te vertrouwen. Ik merk dat het een verdieping geeft in mijn coaching en training.

Ik heb de opleiding voor loopbaanadviseurs ‘Werken met het levensverhaal’ gevolgd. Hier heb ik mezelf een inspirerende en resultaatgerichte methode eigen gemaakt, waar ik de kennis van empowerment opleidingen kon integreren. Na een uitgebreide oriëntatie, waarin ik veel loopbaanadvieseurs heb gesproken, ben ik aan de slag gegaan als loopbaanadviseur. Daarmee heb ik het accent van werken met groepen verlegd naar individuele begeleiding. De belangrijke plaats die het werk inneemt in het leven maakt het een zeer wezenlijk onderwerp, waarover ik met plezier en interesse gesprekken voer. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Orde van Loopbaanadviseurs en neem deel aan intervisie. Zo blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en inspireren we elkaar.

Nu combineer ik als zelfstandig ondernemer loopbaanadvies en trainingen op het gebied van mondelinge communicatie. De dynamiek van trainingen en de diepgang en het contact tijdens de persoonlijke gesprekken vormen voor mij de ideale balans in mijn loopbaan.